"3 TING" - VAR I BIFFEN IGÅR

MIN FØRSTE POLTERABEND

(Sponsoreret indlæg)

Hvad skal man med en polterabend? Hvad er formålet?

Jeg har aldrig været med til en polterabend før, og slet ikke stået i spidsen for en.

Det symbolske formål må være at ha’ en sidste aften, hvor man slipper alle hæmninger og ikke mindst får renset kroppen. En form for “purging”, inden man siger ja til den eneste ene for resten af livet. Så man ikke pludselig vågner op en dag og tænker; “Pis, jeg nåede aldrig at drikke mig fra sans og samling og ik’ gi’ en fuck.”

Det sørgede jeg og en flok venner for ikke bliver tilfældet for denne gom. Martin du kan nu roligt læne dig tilbage og nyde overgivelsen til det søde liv. Overgivelsen til det liv hvor man har sagt ja til et andet menneske og svoret en troskab der skaber en rigtig mand. Tillykke med det Martin. Kan kun se misundeligt til fra sidelinien, imens jeg selv roder rundt i et univers der prøver at regne sig selv ud.

Men hvad lavede vi så på denne symbolske dag?

Vi startede med at slå Martin ihjel med bue og pil fra morgenstunden hos www.bowcombat.dkimg_5259 img_5260

Det kan godt være gommen ser sur ud, og at han slog fingeren, men tro mig VI elskede det. Muhahaha.

img_5261Hvis du skal finde en aktivitet i Kbh til din polterabend, så gør det ordentligt og klik dig ind på bowcombat.dk og gør dig klar til kamp. Der er noget usandsynligt fedt over at slå din bedste ven ihjel med bue og pil.

Efter Robin Hood, tog vi videre til Ballerup Gokart Center og fik lidt luft under vingerne. Senere på dagen tog vi til “Mystery Makers – The Killing Room” – Martin er pisse bange for gysere og det her var ren Hannibal. Plottet er simpelt men effektivt. Du bliver låst inde i et rum af en psykopatisk morder og har nu 1 time til at finde ud, eller du bliver dræbt. Så endnu engang var Martins liv i fare, men han regnede den ud og slap med livet i god behold. Tillykke med det Martin.

img_5262

Hvad der skete efterfølgende er et helt andet mareridt…… 😱😱😱😱

img_5263

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"3 TING" - VAR I BIFFEN IGÅR