HØR MIN NYE SINGLE

“3 TING” – VAR I BIFFEN IGÅR

img_5175

Min bloggermor Christina Barré havde inviteret mig i biffen for at se den nye film med Nicolaj Coster Waldau “3 ting”. Flot flot film. Ind og se den og det kan kun gå for langsomt. Jeg vil ikke fortælle for meget om filmen men:

“Det er svært at ændre sig” – 

Bliver der sagt i en af scenerne. Og ja det er fucking svært at ændre sig. Ændre sin personlighed. Det gør man ikke bare lige sådan. Jer der har fulgt med vil vide at jeg har fået en tatovering hvor der står 2.0 – en opgradering af mig selv. – Den opgradering har jeg holdt ved et stykke tid, men det er som at jeg ligeså stille bliver vugget tilbage i en nedgradering og tilbage i min uforbederlige 1.0, – så Nicolaj,  jeg føler den og dit spil og før jeg ender i en grim situation, som din karakter Mikael, vil jeg hanke op i mig selv og holde fast i en bedre version af mig selv. Tak.

Om du kan nikke genkendende til ovenstående eller ej, så skal du bestemt stadig hoppe ind og se “3 ting”. Lille film, lille cast, men stort underholdende og stort skuespil fra alle. Tak til Bloggers Delight for et tankevækkende arrangement. ❤️ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HØR MIN NYE SINGLE