MIG, MIG SELV, POSEDAMEN & AFTENENS FIX PÅ CHRISTIANSHAVN.

SHAKA I CHOK PÅ SMUKFEST, MENS JEG SELV TOG TIL TAKKE MED POMFRIT-OVERFALD I KBH.

Ekstrabladet skriver at Shaka Loveless blev overfaldet backstage på Smukfest, igår (fredag). Må da ha’ været en anelse skræmmende. Så tager jeg pænt til takke med mit pomfrit-angreb igår.

beware_flying_french_fries_d__by_witty_banter

Jeg er aldrig blevet slået på af fans eller haters, men igår sad jeg på M.A.D. tæt på Tivoli og fik kastet en pomfrit i ryggen. Jeg undrede mig over hvor pokker den kom fra. Efter lidt, kom der en voksen mand over og bad om undskyld, det var ham og hans venner der ikke kunne finde ud af, hvordan de skulle komme i kontakt med mig. (går jeg ud fra.) Jeg gentager, voksne mennesker. Det var meget besynderligt. Han kaldte mig ved fornavn og spurgte mig hvor jeg IKKE havde skrevet en autograf før, så inviterede han mig med i Tivoli med sine venner for at se DAD. Jeg takkede nej. Det hele var en meget besynderlig episode vil jeg mene og jeg fik aldrig mandens navn eller fat i hvad præcis den samtale gik ud på. Jeg blev ikke sur eller tog det ilde op at de havde kastet med pomfritter, har ikke rigtig nogle grænser ifht fremmede mennesker, der gerne vil sige hej, men efter at ha’ tænkt lidt over det, var det da egentlig en mærkelig måde at opføre sig på?

Men hvis jeg SKAL vælge, så vil jeg til hver en tid, hellere ha’ kastet en pomfrit i ryggen end blive overfaldet backstage på SMUKFEST som den kære Shaka oplevede igår.

Historien melder at Shaka rystede oplevelsen af sig og gik på scenen og fyrede den max af, som en pro! Big ups herfra Shaka.

ShakaTegning: Anne-Marie Steen Petersen.

—————————-ENGLISH VERSION———————-

I have never been attacked by fans or haters, but yesterday I was sitting on M.A.D. close to Tivoli, when a french frie hit me in the back. I wondered where the hell that came from. After a while, a grown man came over and apologized, him and his adult friends didn't know how to get in touch with me. (I assume). I repeat, adults. It was very strange. He called me by my first name and asked me where I had NOT written an autograph before, and then he invited me to Tivoli with his friends to see tonight's show. I thanked him no. It was all very strange. I never got the man's name or got what exactly the conversation was about. I wasn't mad even tho they did throw french fries at me, but when I think about it, I must admit it was a really weird way to get a reaction from someone? Wasn't it? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIG, MIG SELV, POSEDAMEN & AFTENENS FIX PÅ CHRISTIANSHAVN.