Single og forelsket i mor! <3

“A new beginning” – Mens vi venter….

AFILLL

Sidder og arbejder på det her indlæg omkring mit gamle band “A FRIEND IN LONDON”, som besvarer en masse spørgsmål jeg har fået siden vi stoppede. Spørgsmål som, hvad skete der egentlig? Blev I uvenner? Laver I snart en reunion? Hvad laver de andre nu? – Og jeg vil hermed opfordre til at hvis du/I har spørgsmål omkring mig og AFIL, så stil dem her i kommentarerne, så vil jeg prøve at få dem besvaret i mit opfølgende indlæg.

Men I må vente lidt, da jeg lige er på vej i studiet med min (for tiden) producer og co-writer, Theis Andersen, som har skrevet sange for bl.a. Medina og skrev den utroligt virale sang til Christopher “First like” – Jeg ELSKER at være i studiet og skrive og indspille. Theis er stinke dygtig og jeg elsker hans vibe og væsen. Så det bliver en god søndag.

I mellemtiden vil jeg linke til denne dokumentar, jeg har lavet omkring hvordan det var for mig, at tage på turné med et nyt hold musikere efter splittet med de originale “FRIENDS”, mine bedste venner, som jeg havde haft ved min side i 8 år. Jeg bilder mig selv ind, at det er ret spændende og helt perfekt til din søndag. Her er min dokumentar “A new beginning”. Og igen, hvis du har spørgsmål, så stil dem i kommentarerne herunder og jeg vil besvare dem i mit næste indlæg. Knus Tim.

 

Næste indlæg

Single og forelsket i mor! <3