F#CK ME, I'M NOT FAMOUS! 

HJÆLP GINA OG SYRIEN!

Skærmbillede 2015-09-16 kl. 10.02.12

Hej venner. Jeg vil lige slå et slag for et godt menneske, der sendte mig denne forespørgsel for et par dage siden.

“Hej Tim. Jeg har lavet en gruppe som jeg har oprettet i dag, omkring flygtninge som flygter fra Kobane/Syrien til Tyrkiet, de lever uden bolig, tøj og mad. Jeg har det tæt inde på livet, og vil rigtig gerne rejse derned med tøj – tæpper – sko – legetøj og mad og aflevere det på et flygtninge lejr og børnehjem i Adana som er en by tæt på den syriske grænse. Jeg vil gerne selv betale min flybillet og alle udgifter, men trænger hjælp til at samle penge ind til andre ting, og tøj – sko mad m.m. – Man kan donere penge enten via mobilepay eller via almindelig konto.”

Men hvordan er vi forsikret at de penge vi støtter med, bliver brugt på at hjælpe flygtningene?

“Jeg vil løbende skrive i gruppen, og folk må MEGET gerne skrive til mig privat. Kan endda skrive tilbage til folk personligt og bekræfte når beløbet er gået ind. Jeg kan desværre kun love folk mine ord, men når jeg tager afsted så vil der blive lagt billeder op af det hele, plus videoer, så folk kan se det er sandt. Jeg betaler som sagt selv billet og ophold. Og vil hele tiden holde folk opdateret med projektet, beløb – tøj osv. Jeg er ikke medlem af nogen organisation, da mange af dem tager mange procenter til administration, så pengene går faktisk ikke reelt til det de skal. Dette er et privat projekt min nabo og jeg har lavet, hvor vi samler ind hvad vi kan. Vi kan have 100 kg bagage med ned i form af tøj – sko legetøj og lign. mad og modermælkserstatning bliver købt nede i Tyrkiet og afleveret på børnehjem for flygtninge børn, og i flygtninge lejr. Jeg har en svigerfamilie dernede som hjælper mig med kørsel, oversættelse af alt, og de gør det også frivilligt.”

Hvis I har mod på at støtte Gina og Syrien, så tryk HER og vær en del af supporten på hendes facebook gruppe, eller doner penge med det samme. Skift dagens cigaretter, eller andet uføre, ud med en lille donation til dette hjertevarme projekt. Alle donationer hjælper. Små som store.  Jeg har selv lige overført en skærv.

MOBILEPAY: 42517223 

BANKOVERFØRSEL: Reg og konto nr 0106 – 7556815520

HUSK AT SKRIVE DIT NAVN OG SÅ “SYRIEN” 

IMG_2516

Hun skal bruge dit navn, fordi der bliver lavet en takkeliste til sidst. Hvis du vil være anonym, lader du selvfølgelig bare vær med at skrive dit navn.

– Mange tak.

Knus Tim.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

F#CK ME, I'M NOT FAMOUS!