DAGENS BEDSTE TIP!

SØNDAGS-KONCERT I DIN SENG!

phonto-8I morgen, spiller jeg en lille koncert, hjemme i min lejlighed, fra noget der hedder STAGEIT.COM Det er kl 21 og koncerten bliver streamet ud, til hele verden. og DU kan se med. Du behøver ikke engang, at rejse dig fra sofaen/sengen. All u gotta do is, følg dette link og køb en billet. TRYK HER – Du bestemmer selv prisen. – Det kan være alt lige fra 1 kr. Og jeg er bare glad hvis du ser med.

FullSizeRender-11FullSizeRender-12
Jeg har brugt STAGEIT, i et par år nu og det er en helt fantastisk ting, at kunne connecte med mine fans på denne måde. Sidste år til min fødselsdag, sad der 100 mennesker, fra 20
forskellige lande og så min fødselsdags koncert.

FullSizeRender-9FullSizeRender-8
Hjemme-koncerterne, er super intime og nærværende, men jeg bruger også STAGEIT, når jeg er ude og spille rigtige koncerter. Så hvis jeg f.eks. er i Tyskland, (som jeg er på næste lørdag) så kan I herhjemme, stadig se med.

Prøv det…. gi det et skud. Jeg lover, det bliver en hyggelig måde, at bruge en time af din søndag aften på 😉 – Sidste gang, havde jeg min far som gæst, hvor han skulle male et billede under mit show. Det billede bliver udloddet i morgen, til en heldig vinder.

FullSizeRender-13FullSizeRender-10

Her kan du få et hurtigt overblik over, hvordan det præcis fungerer.

Der er 18 billetter tilbage og du kan købe din, lige her: https://www.stageit.com/tim_schou/lottery_on_the_balcony/45208

Næste indlæg

DAGENS BEDSTE TIP!