THERE'S BEEN A CHANGE IN ME. 

DØD OVER 3 OG HALLELUJAH FOR MIN BLOG!

raseri 3! HVOR JEG HADER DIG!

Hallelujah for min blog, at jeg har et sted, jeg kan rase ud og ikke mindst, et sted hvor jeg kan sende en varm ANTI anbefaling, til mine læsere om teleselskabet 3!

Udover 2 af mine venner, der lige har haft det længste forløb, med dårlig kundeservice og behandling fra 3, har jeg selv en utrolig dårlig oplevelse.

En sælger fra 3, overbeviser mig om, at 3LikeHome (et usb stik jeg skulle bruge udendørs, til mine online koncerter) har en uploadhastighed på minimum 10 mb, og at jeg sagtens vil kunne bruge den til live streaming og den slags. Super optur, tænker jeg. Sælgeren, får mig overtalt til, at skifte mit telefon abonnement også, fra Telia til 3.

Da mit usb stik kommer og jeg tager rundt forskellige steder i DK og får det prøvet af, finder jeg hurtigt ud af, at der ikke er mere end 1 mb uploads hastighed, alle steder jeg prøver det af. Og det til trods for at der står en kæmpe 3 antenne lige ved siden af! – Jeg har jo i princippet bundet mig for 6 mdr, og alle ved, hvor svært det er at komme ud af sådan noget, hvis ikke nærmest umuligt, men det er aldrig umuligt, man skal bare fortælle dem, hvor skabet skal stå. Og det gjorde jeg. Ringede og sagde, at jeg ville ha det hele annuleret, og normalt er de jo gode til at smide dig rundt i systemet, indtil du bliver træt af at bruge tid på det. Men her sagde jeg, at jeg godt vidste hvordan det system fungerede og at jeg vidste, at der selvfølgelig var en knap, man kunne trykke på, der ville annulere det hele. Det gik temmelig smertefrit og jeg fik mit internet annuleret med tilbagevirkende kraft. Perfekt. Så var der bare lige min nummerflytning og abonnement fra Telia til 3 der også skulle annuleres. Jeg ringer for at bede 3 stoppe flytningen og jeg får af vide, at det skal de nok sørge for og at det slet ikke er gået igang endnu. Jeg siger til manden i røret, flere gange; “Er du nu sikker på at du ikke lige har overset et eller andet?” – han forsikrer mig om, at den nummerflytning bliver stoppet og annuleret. – For 10 minutter siden, får jeg så en super tarvelig sms fra 3:

“Hej 3-kunde. Vi er glade for, at kunne informere dig om, at dit nummer vil blive flyttet til 3, natten til den 25.03.15 – Du vil modtage en sms, når dette er sket.”

“Kære3! Jeg er IKKE glad for, at I kan informere mig om, at mit nummer bliver flyttet, og iøvrigt…. fuck dig!”

raseri-tegneserie,-ligesom-en-chef,-bro,-fremragende-tegning,-sjove-t-shirts

– Så nu er mit bedste bud, at tage ned i Telia og oprette mig som kunde og få dem til at flytte mig tilbage. Og kære Telia, undskyld undskyld undskyld. Hvor var jeg dog blind, sådan at skifte mit trofaste teleselskab ud, med en ussel og på ingen måde ligeværdig konkurrent!  3 sutter røv, har dårligt signal (Danmarks bedste dækning, my ass) og lyver som dagen er lang!

TELIA, TAG MIG TILBAGE, ALTING VAR SÅ LET!

fred_flintstone_begging_decal__03883

Næste indlæg

THERE'S BEEN A CHANGE IN ME.