LOS ANGELES: DAG 27 - "SONY, FARMOR, CEREAL BOXES OG EN HJERNE I TOMGANG."

LOS ANGELES: DAG 31 – “BAD BAD TIM.”

 

(English version below) 

Jeg er som født på ny. Med mit nye værelse, begyndelsen på en ny måned og lugten af klor, der stadig hænger i mine næsebor, fra nattens udskejelser i form af nøgenbadning i en tilfældig roof top pool, den brændende fornemmelse af “fireball” shots der blev skyllet ned gang på gang, med lyden af “Wonderwall” på den karaokebar, man godt vidste man ikke skulle gå ind på, men gjorde det alligevel, rester af sukker og fedt, der stadig ligger på tungen, fra den Strawberry Cheesecake Waffle på “The Waffle”, de 10 pancake puppies, Strawberry Milkshake på “DENNY’S,” føler jeg mig som født på ny og klar til at detoxe og rengøre min krop med sund mad og vand vand vand. 

Så med de her billeder, vil jeg lade de to sidste dage stå som et syndigt minde, sparke mig selv i røven og mødes med den fantastiske Sarah West og fortælle røverhistorier. Og på den måde begynder min maj med et nyt værelse og nye eventyr.

  

  

  

  

  

  

  

  

With 2 days of syndicated shenanigans, I am now ready to get back to business and with my new room and a new month beginning, that’s exactly what I’m going to do. Detox detox detox. Water water water. Greens greens greens. 

These pictures will stay as memories of the bad bad (and fun) Tim, and with my new room and my new improved Tim, I am ready to kick off May and meet with my fellow Danish artist Sarah West.  New adventures coming my way. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOS ANGELES: DAG 27 - "SONY, FARMOR, CEREAL BOXES OG EN HJERNE I TOMGANG."