WANNA KNOW THE WAY TO MY HEART?

DEN TID PÅ ÅRET, HVOR VI HAR EN FANDENS GOD UNDSKYLDNING, FOR AT HJÆLPE ANDRE.

Sk¾lsk¿r, 14. september 2016 - Julem¾rkehjemmet, Sk¾lsk¿r - billeder til Julem¾rkefonden. © Lars R¿nb¿g

Nogle gange kan man godt ha’ brug for en undskyldning, for at få taget sig sammen til at hjælpe andre og der er der ingen bedre undskyldning end december. Julemåneden, kærlighedsmåneden af alle måneder og ligesom jeg gjorde sidste år, slår jeg lige et slag for “Julemærkehjemmene.”.

Årets Julemærkekunstner er den prisbelønnede, danske Harry Potter-illustrator Per O.

image

Håber du vil skynde dig at få fingre i et par julemærker eller tusind(!) – og på den måde være med til at hjælpe udsatte børn i Danmark. Herunder børn, som har oplevet isolation, mobning eller har haft et usundt forhold til mad. Julemærkehjemmenes tilbud til børnene og deres familier er gratis for dem, og derfor er der stadig brug for omtale og salg af Julemærkerne. Så hey, smid lige lidt kærlighed efter de her børn og køb en håndfuld.

Hvis man ikke længere skriver gammeldags julekort, kan man jo også bruge de fine mærker til julepynt, til/fra-kort med mere. Man kan tilmed fra i år købe deres app til iPhones, som gør det muligt at sende flotte jule-MMS’er.

image

Hvis dette oplæg indtil videre ikke har inspireret dig til at gi’ en hånd med, så se de her 3 videoer med Freja, Mikkel & Maria, der fortæller om deres tid på julemærkehjem i 2016. Hvis ikke det taler til dit velgørende hjerte, så kan vi simpelthen ikke være venner. ❤️ Glædelig jul.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WANNA KNOW THE WAY TO MY HEART?